Beauty and the Beast

Frumoasa și Bestia este povestea pe care Eva Maria a ales-o anul acesta pentru petrecerea de ziua ei. Dacă la aniversarea de 4 ani ne-am permis să introducem elemente jucăușe în decor, anul acesta eleganța a câștigat teren, odata cu împlinirea vârstei de 5 anișori! Am conturat un contrast cromatic puternic și am folosit elemente decorative dispuse în plan vertical, încercând să păstrăm totuși aspectul natural. Trandafirii Red Naomi și mușchiul i-au transpus pe invitați în inima naturii și cu gândul la povestea din copilărie, care nu a încetat niciodată să îi fascineze.
Frumoasa și Bestia este despre iubire și frumusețe, despre lucrurile care contează cu adevărat, dar mai ales, despre esența oamenilor, despre magia ascunsă în sufletul fiecăruia dintre noi. Echipa noastră a încercat prin intermediul decorului să inspire această perspectivă matură, încărcată de pasiune, roșul fiind culoarea guvernantă.

Panoul decorat cu verdeață și trandafiri s-a potrivit de minune cu locația și i-a încurajat pe copii și părinți să realizeze amintiri de neuitat. Chiar dacă inițial acesta a fost conceput pentru a completa decorul unei petreceri cu tematica Alice în Țara Minunilor, trandafirii roșii ne-au permis să îl introducem și în povestea Frumoasa și Bestia. Prietenii de la Paradisul Personajelor ni s-au alăturat și de această dată, Belle fiind cea care i-a înveselit pe copii cu jocuri și activități felurite. De asemenea, cei mici s-au bucurat de spațiul amenajat pentru colorat, dând viață scenelor memorabile și personajelor principale din poveste.

Sortimentele dulci și sărate au fost realizate de către Alexandra, mama Evei, care a demonstrat mult talent și pricepere atât în ceea ce privește gustul preparatelor, cât și aspectul acestora. Noi am furnizat mobilierul pentru dispunerea tuturor bunătăților, astfel că biroul și cele console au servit la amenajarea candy-barului, iar pe scara cu polițe din lemn a fost organizată mâncarea. Evenimentul a purtat un aer viu, natural, astfel că în loc de platouri am folosit rondelele din lemn din recuzita noastră, iar invitații au apreciat inițiativa. Fotografiile realizate indică echilibrul dintre finisajele naturale ale rondelelor din lemn și culorile proaspete ale preparatelor homemade.
Sărbătorita a purtat cu mândrie coronița decorată cu flori; vă recomandăm cu acest prilej să le dăruiți astfel de atenții fetițelor prezente la evenimentele importante din viața dumneavoastră. De asemenea, domnișoarele de onoare vor primi cu entuziasm această alternativă la buchetul floral, destul de comun în ultima vreme.

Decorul de la masa copiilor a reprezentat principalul punct de atracție, echipa noastră reușind să rezume în linii simple povestea Frumoasa și Bestia. Am folosit mușchi natural, trandafirii roșii au fost montați în kenzane, iar lumânările și suporturile din sticlă au ajutat la conturarea unui joc de înălțimi și a unui contrast cromatic desprinse din lumea basmelor.
Ne plac clienții dornici să încerce lucruri noi, cei care îndrăznesc să-și spună povestea într-o manieră diferită. Pentru noi fiecare proiect reprezintă o provocare și suntem încântați atunci când la finalul implementării decorului unui eveniment clienții ne răspund cu zâmbete largi și mulțumiri. Sperăm că te-am convins să accepți ideea personalizării următoarei petreceri organizate cu ocazia aniversării copilului tău.

Beauty and the Beast