Garden Party la Dragasani

Primăvara, toată natura se trezește la viață, iar oamenii devin dintr-o dată mai senini, mai voioși, mai buni. Este momentul celebrării prieteniei, al legăturilor de familiei, dar și a fiecăruia dintre noi în parte. Natura, acolo unde nu există bariere și ne simțim în largul nostru, este locul cel mai potrivit pentru organizarea petrecerilor.

Cu ocazia aniversării lui Andrei ne-am reunit cu toții în livada părinților din Drăgășani, în județul Vâlcea. Locația se află la poalele Dealului Viilor, renumit pentru frumusețea și produsele viticole ce atrag sute de turiști anual. Multe amintiri din copilăria lui Andrei își au rădăcinile în acest lor, de aceea am considerat că aniversarea celor 27 de ani nu ar putea avea loc în altă parte. Așa că, deși transportarea recuzitei a reprezentat un efort suplimentar, a meritat să ni-l asumăm, astfel că toți prietenii bucureșteni au apreciat refugiul în inima naturii.

Invitații au savurat bucate culinare delicioase, pregătite cu multă dragoste în casă, după un meniu bine-definit ce a inclus și sortimente vegetariene. De la această petrecere nu puteau să lipsească dulciurile, Andrei fiind un mare pofticios. Livada a fost presărată cu detalii personale, fotografii cu sărbătoritul, prietenii și familia acestuia, jocuri pentru copii, dar și activități recreative pentru cei mari. Panoul pentru fotografii decorat cu rame vintage face parte din recuzita Milk and Honey și s-a asortat perfect cu spațiul verde, după cum se poate constată dinn imaginile realizate de Costina Purice.

Pentru a sublinia și mai bine ideea de garden party, am introdus un lemonade-bar unde s-au servit răcoritoare din fructe naturale, dar și cocktail-urile preferate ale tuturor. Cele mai amuzante momente au însoțit programul de karaoke, când inclusiv părinții s-au dovedit a fi buni cunoscători ai tainelor muzicale. Nici de la această petrecere nu au lipsit hora sau sârba oltenească, cu atât mai mult cu cât Andrei este un iubitor desăvârșit al acestor ritmuri, pasiunea fiind dezvoltată încă din copilărie, când o însoțea pe bunica lui la nunți și alte petreceri.

La apus, în lumina caldă și prietenoasă a soarelui de mai, am tăiat tortul cu profiterol și ciocolată, recunoscut de apropiați ca fiind preferatul lui Andrei. Aprinderea artificiile a contribuit la istalarea câtorva momente de nostalgie, datorită dorințelor exprimate în gând de fiecare. Noaptea a fost decorată cu lumina feerică abia zărită a felinarelor suspendate în copacii din livadă, martoră fiind la distracția petrecăreților ce a durat până dimineața.

Lasă un comentariu ...