Matei in the Urban Jungle

Atipic pentru luna februarie, dar potrivit cu locația Stradale Urban Jungle din Pipera, petrecerea de botez a micuțului Eduard Matei, ne-a adus mai aproape de personaje colorate precum: pasărea Flamingo, papagalul Tucano, crocodilul și pasărea Colibri, iguana și Sloth.

Tematica tropicală s-a identificat în cele mai mici detalii, de la panoul pentru fotografii decorat cu plante și flori specifice, până la candy-barul atent personalizat de către ArtDessert Cakes Laboratory; de la elementele de papetărie semnate Milk and Honey, până la decorul minuțios de pe mesele invitaților. Acesta a demonstrat creativitatea și atenția pentru detalii a membrilor echipei noastre, întrucât s-au folosit ananași naturali pentru susținerea aranjamentelor alcătuite din flori exotice, precum: strelizia, orhideea, anthurium, cala, curcuma, nutan etc, nuci de cocos și fructe exotice pentru un aer cât mai autentic. Prietenii prezenți au primit ca amintire fotografii realizate de Alto PhotoBooth, au ascultat muzica artistei Iulia Dumitrache și au fost martori ai momentelor de magie regizate de către Robert Tudor.

Lucas Molina și talentatele dansatoare Kealoha i-au inițiat pe invitați în tainele dansului flamenco și cel hawaiian. Activitățile pentru copii nu au fost neglijate nici de această dată, animatoarele talentate din echipa Paradisul Personajelor fiind prezente și asigurând buna-dispoziție. Materialele foto-video create de către echipa Pif Media, demonstrează originalitatea și precizia serviciilor noastre, acestea fiind oglindite și în fericirea vizibilă pe chipurile invitaților.

Lasă un comentariu ...