Ziua lui Mihai

One original Surprise Party will never be forgotten One original Surprise Party will never be forgotten

Iubit de familie și îndrăgit de prieteni, ținând strâns în mână invitația la botezul fetiței unor prieteni apropiați, Mihai a ajuns în după-amiaza zilei de 17 octombrie la propria-i petrecere surpriză. Deși este genul de persoană curioasă, care dorește să îi fie aduse la cunoștință toate dedesubturile, să organizeze și să controleze cât mai multe aspecte ale cotidianului, în doar două săptămâni am reușit să planificăm în cele mai mici detalii evenimentul ce avea să rămână pentru totdeauna în amintirea cele 85 de persoane implicate.

Alexandra și Mihai sunt împreună de mai bine de 13 ani, au o fetiță minunată, împărtășesc bucuria fiecărei zile și se cunosc unul pe celălalt mai bine decât ne putem imagina… Nici nu visezi cât de tare te iubesc! Se spune că după trei ani, dragostea dispare și îi ia locul obișnuința… însă eu te iubesc și acum, după atâția ani. Mă faci să plutesc, dar în același timp, uneori mă înfurii precum un fulger! Dragostea pentru tine înflorește neîncetat, pentru că ești unic! (Alexandra).

Ne-a povestit că soțul ei este o persoană strictă, cu reguli de conduită la domiciliu, un bărbat complicat și greu de mulțumit, dar cu suflet bun, dedicat obiectivelor profesionale dar care pune mereu pe primul plan familia. Timpul alături de cei dragi este prețios și incomparabil. Mereu prezent la petreceri, împărtășind bucuriile prietenilor, având un spirit aventurier bine dezvoltat și mult chef de viață, Mihai a înțeles cu această ocazie că în viața nimic nu este posibil de unul singur și că atunci când forțele tuturor se unesc având același scop, rezultatul final va fi impresionant.

Pentru a asigura un impact și mai mare al surprizei, am decupat 80 de măști cu chipul sărbătoritului, iar invitații le-au purtat atunci când acesta a pătruns în sală: Am avut un sentiment…

Am adunat poze cu Mihai de când era mic, păstrare de către părinții acestuia cu mare sfințenie. Alexandra ne-a trimis fotografii din perioada când cei doi au început să cunoască lumea împreună, să trăiască experiențe diverse… apoi a apărut Eva Maria și întregul lor univers a căpătat un alt sens.

Echipa Aristocrat Events Hall a găzduit petrecerea noastră și ne-a asigurat suportul logistic, Cofetăria Art Dessert împreună cu Toni Malloni Design au personalizat dulciurile și tortul în cele mai mici detalii, împrumutând aspecte din viața cotidiană a personajelor principale și determinând un aer relaxat, încărcat de amuzament.

Am observat și analizat cele mai profunde trăsături comportamentale ale lui Mihai, pornind de la poveștile prietenilor despre experiențele trăite alături de acesta…

„Îmi place să mă filmez, în special când dansez, sunt chipeș ce să-mi faci!
Îmi netezesc părul cu pieptănul mereu când mă admir în oglindă, și mă admir aproape întotdeauna!
Nu aș putea trăi fără șervețele umede și uscate, brand-ul meu favorit este NIVEA.
Notez orice prind, nu se știe când îmi va fi de folos, însă pe foi, cumpărați-mi o agendă, vă rog!
Detectez fiecare fir de praf și întotdeauna se impune folosirea aspiratorului, chiar și la ceas de noapte.
Îmi interoghez soția seară de seară, de cum am intrat pe ușă: “Ai dat cu aspiratorul? Ai spălat pe jos?”
Îmi place să fiu cât mai informat, sunt cel mai curios chiar și atunci când este vorba despre persoane sau lucruri necunoscute.
Întotdeauna îmi porționez mâncarea în farfurie – este obligatoriu ca ultima înghițitură de friptură (ahh, ce-mi mai place friptura!) să fie acompaniată de garnitură, puțină salată și să nu uităm de pâine!
Simt nevoia să coordonez tot ce mă înconjoară, de la soție și copil la prieteni și străini.
Nu merg la film în altă zi a săptămânii în afară de miercuri, dacă tot e Orange Film, de ce să cheltuiesc în plus?
Obișnuiesc să urc pe cântar și dimineața și seara, nu se știe niciodată…”

Ne bucurăm că am avut ocazia să scriem împreună această poveste și le mulțumim familiei și prietenilor lui Mihai pentru încredere și pentru faptul că au păstrat secretă organizarea evenimentului până în ultima clipă.

Lasă un comentariu ...