Flori in dar

Ralph Wlado Emerson spunea că „Pământul surâde prin flori”. Prin intermediul desfășurării activităților specifice domeniului floristic, am învățat cât de multe emoții transmit florile, cum înfrumusețează și transformă decorul unei locații, dar și cum caracteristicile fiecăreia îi determină personalitatea și implicit rolul pe care îl va juca în cadrul buchetelor și aranjamentelor. Astfel, pe lângă toate rațiunile ce te-ar putea determina să oferi flori, există întotdeauna șansa ca acest gest să aducă un zâmbet larg și sincer pe chipul destinatarului ales. Alege cu sufletul ținând cont de acest lucru…

Ziua indragostitilor

De Ziua Îndrăgostiților iubirea trebuie să fie mai expresivă ca niciodată. Florile reprezintă un instrument important în acest sens, apreciat încă din cele mei vechi timpuri. În zilele noastre, ele pot fi însoțite de cadouri, mini atenții sau detalii ce vor spori bucuria persoanei iubite. Echipa Milk and Honey preia comenzi cu câteva zile înainte de 14 Februarie, pentru a asigura stocul și varietatea de flori necesară. Nu ezita să ne contactezi în acest sens sau dacă dorești ca anul acesta să contribuim la o surpriză de proporții, suntem aici și avem deja câteva idei pregătite.

1 si 8 Martie

Pentru noi, luna Martie este cea mai fericită din an. Fie că sărbătorim natura care se trezește la viața după sezonul friguros, femeia în toate stadiile maturizării, de adolescentă, soție, mamă sau pur și simplu viața, luna Martie aduce motive suficiente de bucurie pentru fiecare dintre noi. Avem datoria de a le îmbrățișă și de a le reaminti celorlați frumusețea primăverii, prin intermediul unui buchet senin de flori însoțit de gânduri bune.

Decoratiuni din plante uscate

Când spunem flori, ne gândim la toate formele şi culorile. Fie că locuința ta este amenajată în stil clasic, tradițional sau modern, decorațiunile noastre cu plante uscate vor transforma mediul într-unul primitor, datorită accentelor originale și faptului că florile, naturale sau nu, aduc natura mai aproape de noi și ne bucură sufletele. Cum orice nouă experiență reprezintă și o provocare, noi combinăm forme, culori și texturi astfel încât să redăm design-ul locației destinatare.