De ce oferim flori de ziua îndragostitilor?

Deși în istorie Valentine’s Day nu a fost doar lapte și miere, 14 februarie este un motiv suficient pentru a trimite cele mai spectaculoase buchete de flori și cele mai romantice declarații de dragoste. Mai mult, încă din timpuri străvechi, jumătatea lunii februarie a fost asociată cu fertilitatea și deci, cu romantismul.

Fie că este prima oară când sărbătorești Valentine’s Day sau a 20-a oară, să alegi un cadou potrivit poate fi o sarcină grea. Pentru a te ajuta, am pregătit un serviciu personalizat de livrat buchete de flori pentru persoanele iubite.

2020 vine cu o noua perspectiva pentru Valentine’s Day

În ultimii ani, Valentine’s Day s-a transformat într-o ocazie pentru a-ți arăta dragostea față de oricine drag, asta însemnând inclusiv membri ai familiei sau prieteni apropiați. De asemenea, cele mai unite grupuri de prietene, trimit flori de Valentine’s Day tuturor fetelor din grup ce au trecut recent printr-o despărțire în semn de compasiune și susținere. Ne place și nouă această idee și ne gândim că indiferent de cum am reacționa, un lucru este sigur, am râde si ne-am binedispune pe loc.

Livram flori printr-un serviciu testat si verificat

Pentru a ne asigura că funcționează, înainte să îți oferim acest serviciu ție, bărbații din echipa noastră l-au testat oferind buchetele de flori colegelor noastre. Reacțiile pe care le-am surprins in fotografii sunt cel puțin cele pe care le vei obține și tu. În concluzie, Valentine’s Day este ocazia perfectă pentru a etala romantismul, iar anul acesta, echipa Milk and Honey a pregătit o mulțime de surprize pentru tine. Contactează-ne și haide să creăm amintiri frumoase împreună.

Uite cum arata serviciile noastre personalizate pentru Valentine’s Day:

– realizăm și apoi livrăm buchete sau aranjamente florale persoanei iubite;
– realizăm aranjamente și decorațiuni florale ce pot fi însoțite de mesaje personalizate;
– concepem albume personalizate cu amintirile voastre preferate (fotografii, mesaje, data, locație) sau venim în ajutorul tău cu alte idei de cadouri;
– planificăm și organizăm cina romantică într-o locație potrivită stilului vostru;
– concepem și realizăm set-up -ul și decorul locului ales.

Imaginează-ți seara perfectă alături de persoana iubită, apoi contactează-ne și povestește-ne despre voi, iar noi ne ocupăm de restul.

Happy Valentine’s Day, lovers!

Lasă un răspuns