Christmas

Easter

Fie că sunt petrecute alături de prieteni sau familie, de sărbători se impune un strop de culoare. Decorațiunile noastre sunt personalizate în funcție de paleta cromatică aleasă și potrivite pentru birou sau acasă. Pentru că a sosit primăvara și se apropie Paștele, ne-am gândit la o gamă de produse colorate și suntem aici pentru detalii suplimentare.

Halloween

Toamna își anunță prezența de îndată ce pomii își scutură frunza formând în jurul lor un covor foșnitor, arămiu. Pentru că ne dorim să celebrăm frumusețea fiecărui anotimp, decorul dedicat acestui sezon nu putea să lipsească. În lunile septembrie și octombrie ne-am îndeletnicit cu vopsitul de dovleci, cu asortarea a diverse forme și culori de tărtăcuțe, am pictat ghinde și am decorat incinte ale unor locații, recepții și cămine personale.

Green Wall for Gucci

Sfârșitul anului 2019 ne-a adus aproape de familia K-optic cu un proiect inedit și cât de poate de creativ. Multiple întâlniri, discuții și măsurători, au condus la realizarea peretelui verde pentru brand-ul GUCCI, alcătuit numai din elemente naturale: lemn, in, mangrove și evident, plante – mai exact iedera. Am optat pentru acest tip de plantă, deoarece este ușor de întreținut, iar pe măsură ce se va dezvolta, va creea efectul de grădină verticală atât de reprezentativ pentru brand-ul în cauză. Te lăsăm pe tine să îți exprimi părerea și de ce nu, să ne alegi pentru realizarea viitorului perete viu din casa sau biroul tău.

Magical Chandelier

Atunci când vorbim despre un showroom și ne adresăm implicit publicului larg, este important să transmitem un mesaj corect despre cine suntem, dar mai ales, despre serviciile sau produsele pe care le putem oferi. De aceea, impunerea amprentei personale reprezintă cea mai corectă rețetă, astfel asigurându-te că nu vei da greș.

Design-ul unei încăperi trebuie să denote eleganță și rafinament, cu atât mai mult când vine vorba despre decorarea candelabrelor. Cu această ocazie, prietenii de la LouLou the Brand au optat pentru pene albe în spațiile destinate rochiilor de mireasă, iar pentru zona lounge și birou s-au folosit iarba de pampas și felurite plante uscate, pe alocuri aplicându-se pietre curgătoare. Aceste elemente au fost alese pentru că sunt naturale, rezistă bine în timp și acordă o notă sofisticată destinației unde sunt amplasate.

În astfel de situații recomandăm stabilirea unei vizite inițiale la locație, pentru a constata anumite detalii, apoi vom discuta despre viziunea decorativă, iar cu aprobarea clientului vom întocmi schițe și ulterior le vom transpune în realitate.