Noi…

suntem o echipă tânără și entuziastă, dornică de cunoaștere și experiențe noi. De aceea, acordăm sprijin atunci când vine vorba despre deciziile importante referitoare la evenimentul tău, precum alegerea furnizorilor compatibili: selectarea locației potrivite cu viziunea ta, a preparatelor culinare, a vestimentației mirilor sau a tipului de aranjamente florale. Toate elementele componenate ale unui evenimentul trebuie să fie în echilibru, de aceea vom determina încă de la început, împreună cu tine, design-ul general. Suntem deschiși propunerilor referitoare la tematici personalizate, ne plac provocările și încercăm să implementăm elemente autentice, să creăm scenarii originale și momente unice de divertisment. Așa că, orice lucru la care ai visat, acum poate deveni realitate.

Decorul floral joacă un rol aparte în cadrul oricărui eveniment, de aceea trebuie să definească totalitatea elementelor prezente și să transmită către invitați emoția unei ocazii unice.

Dacă încă nu ești decis ce tip de aranjament floral preferi: greenary, în culori pastelate sau nuanțe desaturate, stilul compact sau gardening, accente romantice sau elegante, decor la baza mesei sau pe suport înalt, vom începe prin a-ți prezenta avantajele și dezavantajele aferente fiecărei categorii și astfel vei putea lua o decizie în cunoștință de cauză. De asemenea, vom fi prezenți la desfășurarea evenimentului pentru a ne asigura că lucrurile vor decurge conform așteptărilor și că tu te vei bucura pe deplin de toate surprizele serii. Vom coordona toți furnizorii de servicii astfel încât aceștia să livreze produse de calitate și la timp. Din experiența acumulată am învățat că munca în echipă poate aduce rezultate frumoase, neașteptate și că elementele indispensabile pentru ca un eveniment să atingă cote maxime sunt comunicarea și încrederea reciprocă.

 

Eu…

sunt Andreea și am 26 de ani. Cred în oameni și idealuri. La început, aparțineam unui alt domeniu, reprezentat în nuanțe de alb și negru, cu mult mai rigid, mai simplu și mai convențional. Mi-am dorit să ajung acolo, să învăț și să mă pliez după cerințele și normele existente. Cum orice activitate pare mult mai atractivă în teorie, planurile mele nu aveau să dureze mult, descoperind ulterior incompatibilitatea dintre firea mea și activitatea practică. În schimb, am stabilit și creionat o serie de refugii din cotidian, ce aveau să determine mai târziu destinația mea finală, domeniul pe care l-am îmbrățișat cu mult drag în anul 2018. Evenimentele și florile sunt frumoase, încântătoare, atunci când după multă muncă îți rezervă un moment de răgaz pentru a te bucura de rezultate. Implică multă responsabilitate, răbdare, creativitate, abilități de anticipare și proiectare, inițiativă și comunicare. Bagajul emoțional joacă, de asemenea, un rol foarte important, însă deși vorbim despre un domeniu al relativității, ne lovim la tot pasul de aspecte tehnice și matematice.

Acum sunt mulțumită și fericită pentru că am ales să fac ceea ce îmi place. Iar când faci ceea ce îți place, lucrurile vin de la sine, natura personală răspunde stimulilor din exterior și rezultatele nu întârzie să apară.

De aceea, cred în oameni și idealuri. Cred că fiecare dintre noi are o voce și merită să fie auzită. Cred în personajele despre care am citit în cărți și în natura pozitivă a lucrurilor. Îmi place primăvara cu după-amiezi însorite și natură însuflețită. Îmi place să visez și să contribui la convertirea viselor în realitate. Îmi plac gesturile simple și cred că nimic nu este întâmplător. Îmi plac oamenii care au puterea de a crede cu toată ființa lor în ceva. Cred în suflete pereche, în flori și în poezie. Îmi plac oamenii care se trezesc pentru a fi fericiți pur și simplu, dar și aceia care luptă din greu pentru a-și atinge scopul. Îmi place fotografia, dar cel mai mult îmi place să surprind natura în fotografiile mele. Cred în familie și educație, însă am convingerea că auto-educația reprezintă un instrument independent la fel de important. Îmi place să călătoresc, să mă las inspirată de oameni, locuri și culturi noi. Sunt înclinată să ascult și încerc să înțeleg oamenii și situațiile în care se află. Știu că realitatea reprezintă un cumul de efecte determinat de propriile noastre acțiuni.

Sunt determinată să continui indiferent de obstacolele ce pot apărea, până la urmă ele sunt cele care transformă scopul într-unul și mai important. Mi-ar plăcea să ne cunoaștem, să vorbim despre următorul eveniment din viața ta, apoi să ne imaginăm un scenariu ideal în care tu vei juca unul dintre rolurile principale, iar mai apoi eu și colegii mei vom contribui la convertirea acestuia în realitate…