fbpx
preloder

Despre

Milk and Honey exprimă nevoia de culoare, sentimente și dăruire. Construim și decorăm în nuanțe pastelate momente importate din viața ta.

0
Happy Souls
0
Oragnised Celebrations
0
Florals Given
milkandhoney2

de ce Milk & Honey?

Pentru că vedem cu toții, însă percepem diferit. Pentru că înțelegem nevoile clienților, răspundem cu promptitudine și oferim calitate. Suntem originali și personalizăm fiecare poveste. Orice vis poate deveni realitate și noi suntem aici pentru a-l scrie împreună.

"Lapte și miere" este simbolul abundenței și al prosperității. Povestea numelui este strict legată de dorința noastră de a te face să te simți ca în rai. Vorba aceea "faci rai din ce ai". Acum ne ai pe noi și noi avem ambiția și motivația să transformăm momentul tău într-o amintire pe care toată lumea și-o dorește.

eu ...

Cred în oameni și idealuri. Cred că fiecare dintre noi are o voce și merită să fie auzită. Cred în personajele despre care am citit în cărți și în natura pozitivă a lucrurilor. Îmi place primăvara cu după-amiezi însorite și natură însuflețită. Îmi place să visez și să creez vise. Îmi plac gesturile simple și cred că nimic nu este întâmplător. Îmi plac oamenii care au puterea de a crede cu toată ființa lor în ceva. Cred în suflete pereche, în flori și în poezie.

Sunt Andreea și am 24 de ani. Cred în oameni și idealuri. Lupt în fiecare zi pentru ceea ce îmi doresc și îmi plac oamenii care se trezesc pentru a fi fericiți.