Eva Maria is 4 years old

Dacă este un motiv pentru care iubim ceea ce facem, acela este efectul pe care surprizele noastre îl iau asupra persoanelor implicate. Eva a reușit să ne emoționeze prin cuvintele ”îmi vine să plâng” după ce a văzut grădina bunicilor transformată într-un adevărat tărâm de gheață. Decorul alcătuit din recuzita Milk and Honey a fost completat de o serie de elemente personalizate cu tematica Frozen, la care s-a alăturat prințesa Elsa în carne și oase, dar și de un tobogan gonflabil uriaș și un candy bar delicios, desprins din poveste. Le mulțumim cu această ocazie furnizorilor implicați: Maison Cherie, Paradisul Personajelor și Mega are Mere.

Copper Candy-bars for Iqos

Șase orașe, șapte furnizori de produse dulci, toate în aceeași zi, pentru a face un singur client fericit. Așa putem descrie în câteva cuvinte, cele câteva zile de planificare și organizare, degustare și personalizare tematică, conduse împreună cu fiecare dintre furnizorii cofetari români. Pentru lansarea noului produs IQOS, definit de eleganța și culoarea cuprului, dar și de ideea de geometrie, dualitate și minimalism, am ales cei mai pricepuți furnizori, după cum urmează: Maison Cherie & Lara Sweets – București; Cofetăria Dana – Cluj Napoca; Bella’s Bakery – Craiova, Cofetăria Blanca – Iași, Cofetăria Andalusia – Timișoara, Casa de Turtă Dulce – Brașov.

Mr. Bean and the Teddy Bear

Tematicile autentice nu ne ocolesc şi acest lucru ne bucură mult, mai ales când vine vorba despre alegeri exprimate de către cei mici în mod explicit. Deşi te-ai aştepta ca Mr. bean să fie preferatul unui băieţel, ei bine, există şi altfel de “prinţese”. Maya şi-a dorit o aniversare atipică, iar noi am încercat să conturăm o poveste specială pornind de la cromatica și elementele specifice acestui personaj îndrăgit. Mr. Bean și Teddy Bear au fost prezenți în carne și oase la petrecere, coordonând activitățile copiilor și reinterpretând ipostaze memorabile ale animației.