1. Panou din carti vechi

Panoul nostru este încărcat cu sute de povești, unele triste, altele fericite, unele despre iubire sau familie, altele despre prietenie, povești și exemple ce unora ne-au marcat copilăria, iar altora urmează a le deschide noi orizonturi. Se asortează cu evenimentele organizate în spațiul exterior, în inima naturii sau poate completa armonios spațiul interior. Panoul poate fi decorat cu instalații florale, cu detalii personale reprezentându-i pe protagoniștii evenimentului sau poate fi personificat conform unei tematici aparte. Este compus din 3 segmente egale, ceea ce îl face foarte ușor de transportat și montat în locația unde va avea loc evenimentul special din viața ta.

2. Panou din paleti decorat cu rame vintage

Printre primele elemente de recuzită pe care le-am produs pentru a completa decorul de la evenimentele speciale pe care aveam să le organizăm, s-a numărat panoul din paleți cu rame vintage. Îndrăgim lucrurile naturale, simple, dar care păstrează o doză de rafinament. În același timp, considerăm că amintirile personale reprezintă detalii ce nu ar trebui să lipsească de la niciun eveniment. Acest panou poate fi folosit atât ca fundal pentru fotografii, dacă amenajăm în fața lui o cabină foto sau poate delimita o anumită zona unde invitații să se poată fotografia individual. Rolul panoului din paleți este decorativ, așa că oriunde ar fi montat, la interior, dar mai ales în natură va înfrumuseța și va face ca evenimentul tău să aibă un aer difefrit, lejer și în același timp, încărcat de rafinament.

3. Panou suport din lemn

Am realizat acest panou gândindu-ne la multiplele roluri pe care le poate avea în cadul unui eveniment, pornind de la dispunerea aranjării la mese a invitaților, până la prezentarea unor detalii memorabile cu mirii și prietenii acestora sau cu cel ce urmează a fi sărbătiorit sau creștinat. Panoul din lemn cu finisaje vintage și sfoară transversală reprezintă o piesă de design versatilă, ce poate fi ușor integrată în decoruri tematice sau poate fi decorată astfel încât să îndeplinească rolul unui fundal pentru poze.

Wooden panel decorated with vintage frame

4. Panou din lemn cu finisaje vintage

Domeniul organizării de evenimente implică pe lângă creativitate și pasiune, multă rigoare și organizare, trăsături oglindite și în design-ul petrecerilor asupra cărora ne-am pus amprenta. În ceea ce privește planificarea unei nunți, știm cu toții cât de solicitantă poate fi ultima săptămână de dinaintea evenimentului. Mirii le solicită invitaților confirmarea prezenței, apoi elaborează lista cu așezarea le mese, ținând cont de legăturile prestabilite între aceștia. Recomandăm clienților noștri folosirea unui panou conținând numele invitaților și numărul mesei, conform unei organizări asumate, pentru a eficientiza timpul și a elimina posibilitatea aglomerării zonei de la intrarea în locația unde va avea loc petrecerea. Panoul cu finisaje vintage poate fi accesorizat cu decor floral sau alte detalii specifice tematicii preferate, fiind un element diferit și ușor de asortat. Mai mult, acest prim moment din cadrul desfășurării unui eveniment poate fi gestionat de către domnișoarele de onoare, care îi vor conduce pe invitați la locurile stabilite, urmărind informațiile menționate pe panou.

5. Panou personalizat cu unicorni

Tematica cu unicorni este una dintre preferatele fetițelor, așa că ne-am gândit să venim în întâmpinarea părinților cu acest fundal pentru fotografii, potrivit atât pentru botez, cât și pentru o petrecere aniversară. Panoul este confecționat dintr-un material textil ce îmbracă un cadru metalic solid și poate fi accesorizat cu numele persoanei sărbătorite, cu o arcadă suplimentară din baloane, flori din hârtie sau cu alte accesorii preferate. Completează atmosfera evenimentelor din viața copilului tău cu un element vesel, ce ar putea juca și rolul unui fundal pentru fotografii, astfel contribuind la colecționarea celor mai frumoase amintiri.

6. Panou tropical decorat cu plante artificiale

Ne plac anotimpurile călduroase și toate surprizele pe care le rezervă organizatorilor de evenimente, începând cu inaugurarea sezonului pentru nunți și a inițiativelor de a planifica petreceri tematice în natură. Echipa noastră a alcătuit acest panou din flori și verdeață artificiale, pentru a răspunde necesității de a avea un fundal pentru fotografii la evenimentele cu specific tropical, mai ales atunci când există și un furnizor cu cabină foto. Aspectul panoului este unic, existând accente de culoare conferite de frunzele voluminoase vopsite manual și de combinație florală ce redă ideea unui colț din natură. Recomandăm montarea unor lumini ambientale la baza panoului, pentru a spori efectul de poveste. Dispunem și de alte elemente decorative ce pot fi implementate în zona backdrop-ului pentru fotografii: coșuri cu fructe, păsări flamingo, papagali și alte animale din plush etc.

7. Mese din lemn si accesorii din ceramica

Table setting-ul reprezintă o parte importantă din design-ul oricărui eveniment, o dovadă a atenției la detalii și a implicării în conturarea unui povești cât mai frumoase și complete pentru invitații prezenți. Gândind astfel și pentru că ne reprezintă cel mai bine pretrecerile de tip garden-party, atunci când suntem înconjurați de natura unde ne putem juca cu elemenete de decor din cele mai naturale, am adăugat colecției noastre 8 mese din lemn masiv cu design vintage. Suprafața blatului, atent finisată, permite acesteia să fie folosită fără față de masă, astfel, elementele de veselă vor fi puse în evidență, iar aranjamentele florale vor înregistra un contrast cromatic armonios. Mai mult, furnizăm clienților noștri o colecție jucăușă, dar în același timp rafinată, de accesorii pentru servirea mesei: 2 tipuri de farfurii din ceramică, cu formă rotundă și hexagonală, suporturi individuale din bumbac, pahare cu picior din sticlă, tacâmuri argintii și șervete ivory. Nu uita că detaliile fac diferența și pot transforma orice ocazie într-un eveniment de neuitat.

Table setting for a themed party

8. Arcada din lemn

Întâmpinarea celor dragi reprezintă un moment din cadrul evenimentului ce merită a fi celebrat, astfel că am creat arcada din lemn de pin și ulterior am adăugat detaliul identibicabil la majoritatea elementelor noastre de recuzită, finisajul vintage. Aceasta poate fi decorată cu flori șimateriale textile sau diverse accesorii conform tematicii evenimentului, însă considerăm că felinarele și ramele cu poze sau mesaje inspiraționale pot fi întotdeauna o opțiune potrivită.

9. Lemonade-bar din lemn, decorat cu ladite

Organizarea unui garden party implică negreșit prezența unui bar de cocktail-uri și răcoritoare. Ne-am gândit la un decor vesel, zâmbitor, dar în același timp adecvat pentru pregătirea băuturilor și servirea invitaților, așa că am creat special pentru clienții noștri un bar din lemn compus din 2 segmente asemănătoare, pe care le-am decorat cu lădițe. Apoi le-am colorat cu verde și galben, pentru a te duce cu gândul la vară, la natură și la serile călduroase petrecute sub cerul liber.

10. Mobilier vintage

Concepute din lemn masiv și individualizate prin aspectul vintage conferit manual, consola și noptierele noastre reprezintă varianta ideală pentru prezentarea gustărilor dulci, nelipsite de la orice eveniment. Datorită cromaticii simple, elementele de mobilier pot fi integrate cu mare ușurință în decor, atât în interiorul unei locații elegante, cât și într-un spațiu relaxat, ce se bucură de un design simplu sau chiar în natură, unde va crea o atmosferă rafinată în contrast cu verdele predominant. Recomandăm utilizarea sertarelor pentru dispunerea unor suporturi cu preparate delicioase sau, dacă este vorba despre o petrecere elegantă, putem lua în considerare includerea unor aranjamente florale, cu aspect curgător ce vor transforma această zonă într-un punct de atracție special. De asemenea, consola principală poate fi utilizată în cadrul cununiilor civilă sau religioasă pentru dispunerea obiectelor necesare desfășurării acestor ceremonii.

11. Scara cu polite din lemn

Concepută cu scopul de a pune cât mai bine în evidență preparatele culinare sau elementele decorative, această scară reprezintă unul dintre elementele noastre preferate, purtând un finisaj vintage ce va nu trece neobservat. Desprinsă din pozele inspiraționale de pe Pinterest, scara din lemn se asortează atât în natură, la un eveniment de tip garden party, cât și în spații închise. Pe lângă rolurile clasice menționate mai sus, venim în ajutorul tău cu câteva idei creative de întrebuințare a acestui element de mobilier. Dacă urmează să organizezi o nuntă elegantă, scara îți poate fi de folos pentru amenajarea paharelor de șampanie ce vor fi servite la întâmpinarea invitaților. De asemenea, prin poziționarea unor aranjamente florale cu aspect curgător pe polițele scării din lemn, se va alcătui un joc de înălțimi și astfel un cadru personalizat și colorat, destinat fotografiilor. Petrecerile găzduite în locații rustice, cu specific tradițional, ar putea fi o altă opțiune. Domeniul organizării de evenimente este plin de surpriză, iar ideile inovatoare reprezintă o unealtă esențială pentru creatorii de povești, așa că, acceptă provocarea noastră de a fi altfel!

12. Mese albe din paleti

Setul de două mese din lemn, cu blatul alcătuit din paleți poate reprezenta alegerea corectă atunci când ești în căutare de recuzită pentru dispunerea unui candy-bar la un eveniment simplu, cu accente rustice sau a unui cheese-bar delicios la o petrecere organizată în natură. A fost confecționat de către echipa noastră cu scopul de te duce cu gândul la un sistem plutitor, de tip leagăn, care să confere în același timp stabilitatea și siguranța de care vor avea nevoie elementele decorative dispuse pe blatul superior. Caracteristicile naturale ale acestui element de recuzită pot fi sporite prin decorarea picioarelor din lemn cu plante verzi sau licheni, astfel că, implementat în spațiul exterior, va ieși în evidență doar blatul alb, dând senzația unor mese plutitoare. Imaginarul poate deveni real atunci când transformi idei creative în proiecte de viitor.

13. Butoaie cu blat din lemn

Pentru petrecerile în aer liber, unde este loc de preparate culinare delicioase, este loc și pentru suporturi unice, atent confecționate din elemente naturale, iar echipa noastră poate furniza o gamă largă de opțiuni logistice. Butoaiele și blatul din lemn au fost create special pentru a răspunde necesităților organizatorilor de evenimente, dar și pentru a-i ajuta pe furnizorii de dulciuri și nu numai, să renunțe la variantele clasice pentru a dispune preparatele elaborate în laboratoarele proprii. Lumea de astăzi este guvernată de estetic, iar detaliile vizuale sunt cele care pot face diferența. Butoaiele din lemn vor conferi un aspect elegant, rafinat și în același timp, vor păstra aerul clasic specific evenimentelor concepute din suflet. Finisajele vintage, aplicate manual vor pune în evidență sortimentele alese cu multă grijă pentru invitații speciali, decorul fiind completat cu elemente decorative suplimentare în conformitate cu tematica aleasă.

14. Accesorii pentru spatiul exterior

Detaliile individualizează și sunt o dovadă a atenției și interesului pentru invitați, dar și pentru frumos. Așa că, am introdus în recuzita noastră o serie de elemente decorative ce pot fi folosite atât în cadrul evenimentelor de tip nuntă sau botez, cât și cu ocazia unui garden party sau, de ce nu, a unei aniversări surpriză. Putem completa decorul locației alese cu nenumărate colivii sau felinare, vase suport pentru plante, coșuri din nuiele și sfeșnice din lemn sau metal, stropitoare decorative sau cilindrii din sticlă de diferite înălțimi. Pentru a alege cele mai potrivite accesorii, îți recomandăm să ne contactezi și astfel, să ne cunoaștem mai bine și să identificăm nevoile tale pentru a putea răspunde în conformitate.

Garden Party 2019

15. Spatiu de joaca pentru copii

Pentru că știm cât de curioși și activi, dar mai ales, cât de repede se plictisesc cei mici, ne-am gândit la amenajarea unui spațiu unde aceștia să se simtă în largul lor și să își petreacă cu drag timpul. Aici vor găsi cărți de colorat, vor putea construi LEGO sau puzzle, vor putea picta ori juca bowling sau tenis de câmp. Astfel, dacă organizarea unei petreceri speciale pentru cei mici nu reprezintă unul dintre planurile tale de viitor, suntem aici pentru a instala un spațiu de joacă autentic, cu activități felurite, unde distracția va fi la ea acasă. O aniversare tematică implică multă creativitate și un efort logistic susținut. Pentru a-ți face o idee despre aspectele implicate, îți recomandăm să vizitezi secțiunea destinată, din cadrul Evenimentelor de Familie organizate de către echipa noastră.

16. Tablite din lemn cu mesaje caligrafice

Atunci când organizezi nunta, știi că poate reprezenta cel mai important moment din viața ta. Ne-am gândit la o serie de mesaje simbolice, menite să însoțească setup-ul evenimentului și să le reamintească tuturor prietenilor prezenți motivele pentru care se află acolo, iubirea, familia șicredința. Setul de tăblițe din lemn este alcătuit din 12 elemente, iar mesajele au fost scrise caligrafic de către Raluca, Bottles of Love. Tăblițele pot fi integrate în decorul de la cununiile civilă și religioasă, marcând într-o manieră elegantă culoarul de trecere, fie că vorbim despre un moment organizat în spațiul exterior sau la biserică. O altă variantă ar fi dispunerea tăblițelor din lemn în natură, pentru a marca anumite puncte de interes, cu ocazia unei petreceri tip garden-party sau într-o zonă organizată de lounge.

Happy Birthday, Jo Ioana

17. Rame din lemn cu design vintage

Pentru că ne plac poveștile și prin intermediul activității noastre încercăm să transpunem în realitate cât mai multe scenarii fantasmagorice, am creat setul alcătuit din 5 rame colorate, cu finisaje vintage. Sunt unice și pot fi ușor integrate în decorul evenimentelor pentru copii, dar și în cadrul unei nunți cu o tematică specială. Roz, fucsia, crem, verde și albastru, ramele pot fi dispuse pe șevalet și transformate într-o oglindă elegantă a sălii, pot încadra mesaje caligrafice de bun-venit pentru invitați sau pot fi suspendate pentru a crea o zonă pentru fotografii. Aceste elemente decorative vor individualiza orice poveste romantică, transformând-o într-un basm, ai cărui protagoniști veți fi tu și perechea ta.

18. Forme geometrice din lemn

Construite din lemn de pin, cu finisaje vintage, aceste forme pot fi utilizate fie ca suport pentru lumânările de tip bloc, dispuse în cilindrii de sticlă sau, de ce nu, la un eveniment cu tematică geometrică, pot fi întrebuințate la dispunerea aranjamentelor florale de pe mesele invitaților sau pentru organizarea într-o manieră cât mai estetică și atractivă a dulciurilor de la candy-bar. De asemenea, pentru a pune cât mai bine în evidență fiecare decorațiune inclusă în design, echipa noastră obișnuiește să introducă un joc de înălțimi în decorurile realizate, fie că vorbim despre tematici sezoniere sau despre un garden-party. Aceste forme geometrice își dovedesc utilitatea cu fiecare ocazie și sunt admirate de către public datorită finisajelor realizate cu multă măiestrie. Dreptunghiulare, hexagonale sau pătrate, acestea pot reprezenta o parte din povestea evenimentului tău.

19. Buturugi si rondele din lemn

Lemnul simbolizează creșterea și progresul, viața în adevăratul sens al cuvântului, iar pentru noi reprezintă un element integrat cu mare frecvență în decorurile tematice realizate. Rondelele din lemn atent finisate în atelierul nostru se potrivesc de minune în cadrul evenimentelor cu specific rustic, natural, tomnatec. Table-setting-ul poate fi completat cu aranjamente florale la baza mesei, dispuse pe rondele din lemn, în timp ce buturugile pot alcătui o zonă de lounge potrivită unui garden party. Recuzita noastră cuprinde 50 de rondele cu diametrul cuprins între 25 – 30 cm și mai multe buturugi mari și mici, cu ajutorul cărora pot fi organizate 3 ansambluri compuse fiecare din 2 buturugi cu rol de scaun și 1 element ce deservește masa. Toate acestea sunt disponibile pentru închiriere și pot face parte din decorul evenimentului tău.

20. Suporturi metalice rectangulare

Aranjamentele florale pe suport înalt sunt la mare căutare în ultima vreme, întrucât permit invitaților prezenți să aibă contact vizual atunci când sunt așezați la masă. Colecția noastră include 15 elemente metalice, cu finisaje ce culoarea auriu-mat ce pot deservi la organizarea unui table-setting romantic, prin dispunerea unor aranjamente florale cu aspect curgător. De asemenea, suporturile pot fi montate pe suprafața solului și decorate cu flori și verdeață, pentru a marca zone cu diverse destinații din cadrul unui eveniment: recepția de la restaurantul unde va avea loc petrecerea, scările din incinta bisericii unde va fi oficiată ceremonia religioasă sau creștinarea, dacă vorbim despre un botez, photocorner-ul tematic, prezidiul sau ringul de dans. Suporturile aurii pot îndeplini roluri multiple, aspectul exterior favorizând asortarea lor cu orice tematică creativă.

21. Ghirlande luminoase

Petrecerile de vară sub cerul liber au căpătat o importantă anvergură în ultimii ani, oamenii simțindu-se mai aproape de natură, mai liberi să simtă și să viseze. Ghirlandele noastre luminoase conturează un cadru feeric, o poveste ale cărei personaje puteți fi tu și gașca ta de prieteni. Fie că urmează nunta, botezul sau aniversarea ta, te asigurăm că aspectul oricărui spațiu deschis poate fi astfel îmbunătățit. Echipa noastră se va ocupa de montajul instalațiilor, ținând cont de specificațiile locației alese de către tine.

Garland lights for garden parties