preloder

 

Anytime decorations

Last Easter decorations

Fie că sunt petrecute alături de prieteni sau familie, de sărbători se impune un strop de culoare. Decorațiunile noastre sunt personalizate în funcție de paleta cromatică aleasă și potrivite pentru birou sau acasă. Pentru că a sosit primăvara și se apropie Paștele, ne-am gândit la o gamă de produse colorate și suntem aici pentru detalii suplimentare.

 

Tropical Party

Am marcat sosirea sezonului estival împreună cu prietenii de la Evolution Gaming printr-o petrecere cu accente tropicale, păsări flamingo, soare și bună-voie. Decorațiunile handmade au creionat povestea și i-au purtat pe invitați cu gândul la valurile mării și la nisipul ars de razele soarelui.

 

Magical chandelier

Working with STORY 23 for LOU LOU THE BRAND

Design-ul unei încăperi denotă eleganță și o amprentă personală a gazdei, cu atât mai mult când vine vorba despre decorarea candelabrelor. Cu această ocazie s-a optat pentru pene albe în spațiile destinate rochiilor de mireasă, iar pentru zonele lounge și birou s-au folosit iarba de pampas și felurite plante uscate, pe alocuri aplicându-se pietre curgătoare.