preloder

Planning and Organising

Povestea fiecărui eveniment merită să fie scrisă la superlativ. Pentru că detaliile fac diferența și definesc personalitatea fiecăruia, echipa noastră planifică și organizează ziua cea mare cu multă creativitate și dedicare. Acordăm sprijin în alegerea furnizorilor compatibili, ne punem amprenta asupra design-ului evenimentului tău, furnizăm elemente de recuzită și flori colorate. De asemenea, vom fi prezenți în ziua evenimentului pentru a ne asigura că lucrurile vor decurge conform programului.

 

Woodland Baptism

 Mai 2019

Botezul înseamnă bucurie și brațe deschise, înseamnă celebrarea noului membru al familiei, alături de prieteni dragi. De la petrecere nu trebuie să lipsească voioșia și micile amănunte ce compun și reușesc să redea universul copilăriei. Alice in Țara Minunilor, Scufița Roșie sau Micul Prinț sunt doar câteva dintre poveștile ale căror personaje puteți fi tu și participanții la eveniment.

Pentru că mama îl alintă “ariciul meu”, căci după ce adoarme în brațele părinților, iar aceștia doresc să îl cuibărească în pătuț, el se “arcuiește” precum un arici care scoate acele, am construit o lume doar pentru el, cu vulpițe, ursuleți și alte vietăți. Noi am definit tematica, am realizat elementele de papetărie și decorul floral așezat pe mesele invitaților, Sweet Ela a contribuit cu dulciuri personalizate delicioase, iar Something Blue Illustrations a conceput și pictat manual cutia din lemn pentru dar.

 

Alice in Wonderland

Februarie 2019

A fost odată ca niciodată o fetiță pe nume Ilinca Maria. Într-o zi, în timp ce se plimba prin pădure, a observat un iepuraș ce purta un ceas în mână, care a ademenit-o spre vizuina sa… a pătruns într-o altă lume brusc fiind înconjurată de obiecte prea mici pentru statura ei, așa că a băut o poțiune magică și dintr-o dată s-a micșorat!

Petrecerea a avut un spirit original și colorat, mesele invitaților identificându-se cu ajutorul personajele din Țara Minunilor, cu care fiecare dintre noi a făcut cunoștință în copilărie. Noi am realizat elementele personalizate de papetărie, decorul locației și backdrop-ul “Keyhole”. Aranjamentele florale au fost furnizate de către Jurnal de Mariaj iar deliciile rupte din povești, de către Bella Bakery, ambii din Craiova.

 

Bye-Bye Greece, Welcome to the States

Iunie 2019

Presărată cu motive grecești, cu lămâi și multă dragoste, nunta Andreei și a lui Vlad a reprezentat o invitație la petrecere și voie-bună în natură. Abandonând tradițiile, cei doi au optat pentru o ceremonie religioasă în aer liber, la apus, martoti fiindu-le familia și prietenii apropiați. Au purtat Converse, au dansat și și-au cântat fericirea până-n zori de zi, îmbrățișând viitorul senin împreună.

 

 

1 Comment

  • Alexandra
    Posted June 5, 2019 5:43 am 0Likes

    Daca ar fi sa descriu Milkandhoney intr-un singur cuvant, acela ar fi… De fapt, nu as putea sa ma rezum la unul singur, pentru ca Milkandhoney inseamna perfectiune, totala implicare, creativitate fara margini, pasiune si muuuult suflet! Multumesc pentru botezul de poveste pe care l-ati creat!

Leave a comment