fbpx
preloder

Planning and Organising

Povestea fiecărui eveniment merită să fie scrisă la superlativ. Pentru că detaliile fac diferența și definesc personalitatea fiecăruia, echipa noastră planifică și organizează ziua cea mare cu multă creativitate și dedicare. Acordăm sprijin în alegerea furnizorilor compatibili, ne punem amprenta asupra design-ului evenimentului tău, furnizăm elemente de recuzită și flori colorate. De asemenea, vom fi prezenți în ziua evenimentului pentru a ne asigura că lucrurile vor decurge conform programului.

 

K Optic Fall-Winter 19 Eyewear Collection

Sub egida “House of Luxury Eyewear” echipa Milk and Honey a fost alături de prietenii de la K Optic cu ocazia aniversării celor 2 ani de prezența în România, alături de cele mai renumite brand-uri de ochelari de soare și rame de vedere: GUCCI, BOTTEGA VENETA, SAINT LAURENT, ALEXANDER MCQUEEN, STELLA MCCARTNEY, BALENCIAGA etc.

În decorul istoric și cultural al Palatului Ghica Victoria, invitații au experimentat pe parcursul a 3 zile luxul autentic și au putut proba produse din colecția toamnă-iarnă. Am creeat un cadru inedit pornind de la ideea de toamnă, pe care am încercat să o facem simțită în interiorul Palatului cu ajutorul detaliilor decorative, desprinse din natură. Covorul foșnitor din frunze i-a condus pe invitați mai aproape de arhitectura distinsă a locației, unde s-au bucurat de peste 5000 de modele  de ochelari și s-au lăsat fotografiați în cadrul feeric organizat de către echipa noastră.

Mai multe fotografii: https://www.koptic.ro/blog/doi-ani-de-lux

https://www.youtube.com/watch?v=YMYUWQRopKg

Copper Candy-bars for Iqos

Șase orașe, șapte furnizori de produse dulci, toate în aceeași zi, pentru a face un singur client fericit. Așa putem descrie în câteva cuvinte, cele câteva zile de planificare și organizare, degustare și personalizare tematică, conduse împreună cu fiecare dintre furnizorii cofetari români. Pentru lansarea noului produs IQOS, definit de eleganța și culoarea cuprului, dar și de ideea de geometrie, dualitate și minimalism, am ales cei mai pricepuți furnizori, după cum urmează: Maison Cherie & Lara Sweets – București; Cofetăria Dana – Cluj Napoca; Bella’s Bakery – Craiova, Cofetăria Blanca – Iași, Cofetăria Andalusia – Timișoara, Casa de Turtă Dulce – Brașov.

First Days of MPower Yoga Studio

Deviza studio-ului Mpower Yoga este “aici și acum”. Colaborarea noastră a purtat, de asemenea, această semnătură pentru că… am cunoscut-o pe Emilia Oprea din întâmplare, într-o seara de august, în fața atelierului nostru. A fost suficient să împărtășim câteva detalii pentru a conștientiza că este momentul să ne alăturăm călătoriei pe care urma să o inițieze. Cu ocazia deschiderii studio-ului de Yoga Mpower am decorat cu mesaje motivaționale și elemente minimaliste din recuzită noastră, care s-au asortat cu stilul scandinav al încăperii. Emilia Oprea și Alexandra Negulescu sunt fondatoarele noului centru din București (str. Copilului, nr. 20 A) unde se poate practica yoga, două persoane pozitive care au îmbrățișat domeniul ce le face fericite și asta se vede! Ne bucurăm că am luat parte la primul capitol din aventura voastră!

Eva Maria is 4 years old

Dacă este un motiv pentru care iubim ceea ce facem, acela este efectul pe care surprizele noastre îl iau asupra persoanelor implicate. Eva a reușit să ne emoționeze prin cuvintele ”îmi vine să plâng” după ce a văzut grădina bunicilor transformată într-un adevărat tărâm de gheață. Decorul alcătuit din recuzita Milk and Honey a fost completat de o serie de elemente personalizate cu tematica Frozen, la care s-a alăturat prințesa Elsa în carne și oase, dar și de un tobogan gonflabil uriaș și un candy bar delicios, desprins din poveste. Le mulțumim cu această ocazie furnizorilor implicați: Maison Cherie, Paradisul Personajelor și Mega are Mere.

A Wedding to the Heights

IUNIE 2019

Pentru că Ciprian este… un visător, iar Oana mereu rațională, petrecerea a avut loc între cer şi pământ, mai exact pe Terasa Astrodom, Hotel Residence. Decorul simplu, dar în același timp romantic s-a asortat perfect cu pânza pictată pe cerul liber, de soare, la apus. O mare parte din recuzită a fost special creată pentru acest eveniment, astfel încât să fie totul la înălţimi. Fotografiile minunate au fost realizate de către Răzvan Lupan, iar dulciurile au fost pregătite în laboratorul Sweet Ela. Atmosfera a fost întreținută până în zorii zilei de către Dj Danny și mandolinistul Sotirriss, pe acordurile căruia fiecare melodie s-a auzit mai bine ca niciodată!

 

Giraffe Baptism

AUGUST 2019

Tematica aleasă de părinţii Dariei – Lea a fost cu adevărat inedită, originală și personală. Girafele au colorat petrecerea, mierea artizanală furnizată de bunicii fetiței, gazdele noastre, a îndulcit atmosfera, în timp ce florile și murele culese chiar din grădină au imprimat un aer natural, apreciat de prietenii prezenți. Cea mai mare provocare pentru echipa noastră a fost parcurgerea unui șir lung de trepte, în încercarea de a transporta întreaga recuzită la locația din Vulcana de Sus. Ne mândrim cu faptul că fiecare detaliu prezent a fost creat manual: mesele, pânzele pictate, barul din lemn, iar micile accesorii aşezate cu atenţie, au transformat frumoasa grădină într-o veritabilă savană. Elementele de papetărie au fost create tot atelierul nostru, pornind de la conceptualizarea grafică, până la materializarea efectivă. Jocurile copiilor au fost coordonate de către colega noastră Andrada, deghizată în girafă, iar cu această ocazie a demonstrat încă o dată dragostea pentru copii și răbdarea nemărginită.

Frozen Party on Sunny Days

SEPTEMBRIE 2019

Cu ocazia aniversării Soniei am încercat să simulăm o iarnă blândă în mijlocul verii, inspirându-ne din animația favorită a micuție, Frozen. Am clădit Regatul de Gheaţă în spaţiul de joacă al Zumbravei, iar echipa noastră, cu ajutorul prietenilor de la Evenimente Ideale, a interpretat mult-iubitele personaje: Elsa, Anna și Olaf. Copiii s-au bucurat atât de jocuri de echipă, cât și de activități individuale, precum coloratul sau asamblarea de puzzle-uri. Desenele pregătite pentru micuți le-au amintit ipostaze favorite din animație, iar cu ajutorul baghetelor magice au călătorit până în Regatul Arendelle pentru a o întâlni pe Prințesa Elsa. Momentele frumoase alături de prieteni și decorul autentic au fost surprinse minunat de către Costina Purice.

Mr. Bean and the Teddy Bear

SEPTEMBRIE 2019

Tematicile autentice nu ne ocolesc şi acest lucru ne bucură mult, mai ales când vine vorba despre alegeri exprimate de către cei mici în mod explicit. Deşi te-ai aştepta ca Mr. bean să fie preferatul unui băieţel, ei bine, există şi altfel de “prinţese”. Maya şi-a dorit o aniversare atipică, iar noi am încercat să conturăm o poveste specială pornind de la cromatica și elementele specifice acestui personaj îndrăgit. Mr. Bean și Teddy Bear au fost prezenți în carne și oase la petrecere, coordonând activitățile copiilor și reinterpretând ipostaze memorabile ale animației.

 

Woodland Baptism

 Mai 2019

Botezul înseamnă bucurie și brațe deschise, înseamnă celebrarea noului membru al familiei, alături de prieteni dragi. De la petrecere nu trebuie să lipsească voioșia și micile amănunte ce compun și reușesc să redea universul copilăriei. Alice in Țara Minunilor, Scufița Roșie sau Micul Prinț sunt doar câteva dintre poveștile ale căror personaje puteți fi tu și participanții la eveniment.

Pentru că mama îl alintă “ariciul meu”, căci după ce adoarme în brațele părinților, iar aceștia doresc să îl cuibărească în pătuț, el se “arcuiește” precum un arici care scoate acele, am construit o lume doar pentru el, cu vulpițe, ursuleți și alte vietăți. Noi am definit tematica, am realizat elementele de papetărie și decorul floral așezat pe mesele invitaților, Sweet Ela a contribuit cu dulciuri personalizate delicioase, iar Something Blue Illustrations a conceput și pictat manual cutia din lemn pentru dar.

 

Alice in Wonderland

Februarie 2019

A fost odată ca niciodată o fetiță pe nume Ilinca Maria. Într-o zi, în timp ce se plimba prin pădure, a observat un iepuraș ce purta un ceas în mână, care a ademenit-o spre vizuina sa… a pătruns într-o altă lume brusc fiind înconjurată de obiecte prea mici pentru statura ei, așa că a băut o poțiune magică și dintr-o dată s-a micșorat!

Petrecerea a avut un spirit original și colorat, mesele invitaților identificându-se cu ajutorul personajele din Țara Minunilor, cu care fiecare dintre noi a făcut cunoștință în copilărie. Noi am realizat elementele personalizate de papetărie, decorul locației și backdrop-ul “Keyhole”. Aranjamentele florale au fost furnizate de către Jurnal de Mariaj iar deliciile rupte din povești, de către Bella Bakery, ambii din Craiova.

 

Bye-Bye Greece, Welcome to the States

Iunie 2019

Presărată cu motive grecești, cu lămâi și multă dragoste, nunta Andreei și a lui Vlad a reprezentat o invitație la petrecere și voie-bună în natură. Abandonând tradițiile, cei doi au optat pentru o ceremonie religioasă în aer liber, la apus, martoti fiindu-le familia și prietenii apropiați. Au purtat Converse, au dansat și și-au cântat fericirea până-n zori de zi, îmbrățișând viitorul senin împreună.

 

 

 

5 Comments

 • Alexandra
  Posted June 5, 2019 5:43 am 0Likes

  Daca ar fi sa descriu Milkandhoney intr-un singur cuvant, acela ar fi… De fapt, nu as putea sa ma rezum la unul singur, pentru ca Milkandhoney inseamna perfectiune, totala implicare, creativitate fara margini, pasiune si muuuult suflet! Multumesc pentru botezul de poveste pe care l-ati creat!

 • Ana Maria
  Posted September 6, 2019 2:21 pm 0Likes

  Am sunat-o pe Andreea sa ma ajute cu botezul. “Sa ma ajute” = ea sa faca toata treaba si eu sa stau cu bebelusul acasa. A iesit botezul PERFECT. Ea a discutat cu toata lumea, ea a negociat, ea a lucrat la tematica, incat noi dupa 4 luni de la botez inca suntem felicitati pt atentia acordatata detaliilor, atat pt cei mici cat si pt vei mari! Totul a fost facut cu mult bun gust, rafinament, cu mare grija. Si cel mai tare a fost ca nu stiu daca am sunat-o pe Andreea de 4 ori sa insist cu ceva, pentru ca totul a fost facut impecabil

 • Andreea
  Posted September 7, 2019 7:04 pm 0Likes

  In iunie am inceput un nou capitol.. povestea noastra. Milk&Honey 🥛🍯 ne-a transpus in realitate toate visele, dorintele si ideile noastre, care la inceput au parut irealizabile. Noi nu puteam cere o nunta mai frumoasa, mai distractiva, mai personalizata, mai speciala si asta doar datorita:
  Magical
  Interesting
  Loving
  Kind
  &
  Honest
  Originality
  Natural
  Extraordinary
  Young
  Multumim Milk&Honey! 🥛🍯😍

 • Oana Valah
  Posted September 19, 2019 11:03 am 0Likes

  Cred ca cea mai in masura sa lase acest mesaj ar fi fost fiica mea, dar ea inca nu stie sa scrie , asa ca o sa transmit eu cele spuse de ea:” a fost cea mai tare petrecere Frozen, si la anul vreau sa vina Olaf, Ana si Elsa si vreau ca Andreea sa se ocupe de petrecerea mea”. A fost o petrecere asa cum nu ne-am asteptat, i am spus Andreei doar tema aleasa si ea s-a ocupat de tot pana la cel mai mic detaliu. In cativa metri patrati a reusit sa contureze o poveste, si nu doar povestea Frozen ci si povestea noastra de familie, a Soniei si a prietenilor ei. Toti copii au fost incantati si au plecat cu amintiri frumoase de la petrecere iar noi vrem sa multumim pentru toata implicarea.
  Multumim Andreea si tuturor celor din echipa Milkandhoney !!!

 • Emilia Oprea
  Posted November 2, 2019 12:44 pm 0Likes

  Nu exista cuvinte pentru a multumi îndeajuns pentru ajutorul pe care ni l-ați oferit pentru petrecerea de inaugurare a studioului de yoga. Sunteți minunați și super profi in ceea ce faceți, și va recomand cu caldura și încredere oricui dorește sa organizeze un eveniment cu adevărat special. Mai ales ca v-ați organizat super repede, având in vedere ca am discutat despre asta destul de last minute. Numai cuvinte de lauda pentru voi, va mulțumim enorm pentru sprijinul oferit. Îmbrățișări și mult spor. Emilia, founder Mpower Yoga Studio

Leave a comment