preloder

Rentals

Accesorii pentru masa

Setup-ul unei mese reprezintă o amprentă importantă a oricărui moment din viața ta. Colecția noastră alcătuită din 2 tipuri de farfurii, pahare cu picior și tacâmuri, șervete, felinare sau sfeșnice din lemn și sticlă colorată poate transforma orice ocazie într-un eveniment de neuitat.

 

Arcada din lemn de pin

Recomandăm decorarea arcadei din lemn cu flori și diverse accesorii, precum felinare, rame cu poze sau mesaje, întrucât întâmpinarea celor dragi reprezintă un moment demn de a fi celebrat.

 

Bar din lemn decorat cu ladite

Organizarea unui garden party implică negreșit prezența unui bar de cocktail-uri și răcoritoare. Ne-am gândit la un decor vesel, zâmbitor, dar în același timp adecvat pentru pregătirea băuturilor și servirea invitaților.

 

Detalii pentru spatiul exterior

Pentru că detaliile ne individualizează și sunt o dovadă a atenției și interesului pentru invitați, am creat o serie de elemente decorative ce pot fi integrate în cadrul unui garden party și nu numai.

 

Panou din lemn ce poate fi accesorizat cu poze sau alte detalii

Când am realizat acest panou, ne-am gândit la multiplele roluri pe care le poate avea în cadul unui eveniment, pornind de la dispunerea aranjării la mese a invitaților, până la prezentarea unor amintiri memorabile cu mirii și prietenii acestora sau cu cel ce urmează a fi creștinat.

 

Panou din lemn cu rame vintage

Acest panou are rolul unui backdrop și se poate integra atât în spațiul interior, cât și cel exterior. În ramele vintage se introduc poze cu protagoniștii evenimentului pentru a fi admirate pe tot parcursul serii de către invitați.

 

Spatiu de joaca pentru copii

Pentru că știm cât de curioși și activi, dar mai ales, cât de repede se plictisesc cei mici, ne-am gândit la amenajarea unui spațiu unde aștia să se simtă în largul lor și să își petreacă cu drag timpul. Aici vor găsi cărți de colorat, vor putea construi leggo sau puzzle, vor putea picta sau juca bowling.

Detalii romantice

Calligraphy by Bottles of Love

Nunta reprezintă cel mai important moment din viața ta, așa că ne-am gândit la o serie de mesaje simbolice menite să însoțească setup-ul evenimentului și să le reamintească tuturor prietenilor prezenți motivele pentru care se află acolo, iubirea și uniunea.

 

Mobilier vintage pentru Candy Bar

Candy-bar by Sweet Ela

Concepute din lemn masiv și individualizate prin aspectul vintage conferit manual, consola și noptierele noastre reprezintă varianta ideală pentru prezentarea gustărilor dulci nelipsite de la orice eveniment.

 

Ghirlande luminoase

Petrecerile de vară sub cerul liber au căpătat o importantă anvergură în ultimii ani, oamenii simțindu-se mai aproape de natură, mai liberi să simtă și să viseze. Luminițele noastre conturează un decor feeric, o poveste ale cărei personaje puteți fi tu și gașca ta de prieteni.

 

Alice, cea din Tara Minunilor

Flowers – JURNAL DE MARIAJ CRAIOVA; Sweets – BELLA BAKERY CRAIOVA

Colecția noastră de elemente din Țara Minunilor cuprinde panoul cu gaura cheii, indicatorul din lemn cu destinații magice, picturi pe pânză și personajele principale pictate manual ce pot fi inserate în aranjamentele florale sau integrate în decorul general al evenimentului. Elementele decorative sunt menite a le aminti tuturor copiilor despre aventurile lui Alice, iar la cerere gama poate fi completată și cu alte elemente personalizate.

 

Paleti din lemn si scara cu polite

Concepute din lemn masiv și individualizate prin aspectul vintage conferit manual, consola și noptierele noastre reprezintă varianta ideală pentru prezentarea gustărilor dulci nelipsite de la orice eveniment.