The Wedding Company Masterclass

Domeniul design-ului floral este încărcat de provocări, aspecte tehnice la care poate că nici nu te-ai gândi având în vedere că vorbim despre o lume creativă, a frumosului și a visării, un domeniu ce implică multă muncă și, într-adevărat, o mulțumire sufletească pe măsura eforturilor depuse. Primăvara anului 2019 a adus cu ea o experiență de neuitat, inspirațională și totodată concretă, având în vedere că evenimentul s-a desfășurat chiar în atelierul The Wedding Company.

Miha Pipo ne-a împărtășit nu doar povești frumoase cu prinți și zâne, ci și din întâmplările dificile pe care le-a traversat de-a lungul anilor. Este un model demn de a fi urmat pentru design-ul floral din România, un exemplu de dedicare, creativitate și optimism, o personalitate floristică sofisticată și un spirit creativ original.

Inocentă, însă păstrând un aer de senzualitate, Mădălina Mladin a purtat la această ședință foto inspirațională o rochie de mireasă creată de atelierul de design Oana Nuțu. Frumoasele flori au fost furnizate de către Grădina Urbana Concept, vesela și elementele de tablesetting sunt marca Kaffka Events, papetăria a fost realizată de către Papira Design, iar toate acestea au fost cuprinse și transformate în amintiri colorate și delicate de către echipa White Ruffles.