Workshop cu Aranjamente Florale de Primăvară

Data: 2 Aprilie 2023

Interval orar: 11:00 – 14:00

Locație: Atelierul Milk and Honey

Ne-am obișnuit cu casă plină de oameni pasionați de Frumos, cu suflete care înțeleg și împărtășesc pasiunea pentru Flori! De abia așteptăm să ne cunoaștem, să vă ascultăm poveștile și gândurile legate de Aranjamentele Florale Naturale, Diafane și Colorate!

Primăvara este momentul ideal pentru a-ți depăși zona de confort, pentru a te conecta cu sufletul tău  și a descoperi ce îți aduce bucurie cu adevărat. Care sunt, de fapt, pasiunile tale? Cât timp aloci pentru a-ți dezvolta creativitate, simțul estetic? Care sunt activitățile ce îți hrănesc sufletul cu adevărat?

Primăvara, Natura renaște! Haide alături de noi, să experimentezi procesul de realizare a unui aranjament floral, să împărtășim curiozități și informații utile despre flori, să afli cum aceste elemente vii, naturale, totuși, efemere, pot trezi în Sufletul tău emoții, emoții unice și sincere! Dacă aceasta va fi prima ta experiență de acest fel, vei primi îndrumare specializată la tot pasul și te asigurăm că va deveni prima ta întâlnire cu Florile… dintr-un șir lung!

Aranjamentele florale vor fi construite în stil natural, gardening, într-o cromatică veselă, de primăvară. Vom folosi vase din ceramică, iar la final, aranjamentul va pleca cu tine acasă, te vei putea bucura de parfumul lui pentru cel puțin o săptămână!

Acest workshop poate fi o idee excelentă de cadou, sub forma unui Voucher, pentru:

o prietenă dragă căreia vrei să îi arăți aprecierea ta;

pentru mama ta, pe care dorești să o îndemni la relaxare și visare…

acea persoană care te inspiră și te motivează necontenit, căreia vrei să îi arăți cât de importantă este pentru tine!

 

Contravaloarea workshop-ului se achită în avans, integral, prin transfer bancar!

Locurile sunt limitate!