Bye-Bye Greece, Welcome to the States

Presărată cu motive grecești, cu lămâi și multă dragoste, nunta Andreei și a lui Vlad a reprezentat o invitație la petrecere și voie-bună în natură, acceptată cu mult entuziasm de către prieteni și familie. Abandonând tradițiile, cei doi au optat pentru o ceremonie religioasă în aer liber, la apus, cadrul natural fiind accesorizat cu decorațiuni florale și mesaje romantice scrise caligrafic. Petrecerea a fost caracterizată de o atmosferă relaxată, la acest lucru contribuind spațiul semi-deschis, barul cu limonadă proaspătă aflat la îndemăna invitaților, dar mai ales, dispoziția mirilor. Aceștia au purtat Converse pentru a elimina orice posibil impediment din calea dansului până-n zori de zi și au cântat versurile favorite alături de soliștii de la Porro Band. Spre dimineața, Ștefania Narenji le-a amintit tuturor că folclorul românesc joacă în continuare un rol important în ceea ce privește structura muzicală a unui eveniment. Invitații au făcut fotografii în autobuzul magic SmurfPhotoBus, iar candy-barul și tortul inspirate din naturale și decorate cu fructe, au fost furnizate de către Dulce Bun.

Nunta Andreei și a lui Vlad a fost specială, iar tematica cum nu se putea mai originală. Pentru că… numele anterior al miresei a fost „Grecu”, iar cu ocazia oficializării legământului celor doi, a preluat numele lui Vlad, adică State. De aici titulatura evenimentului: „Bye-bye Greece, Welcome to the States”. Buchetele și aranjamentele florale de pe mesele invitaților, cât și elementele de papetărie au fost realizate de echipa Milk and Honey, păstrându-se ideea centrală. Astfel, am integrat lămâi și diverse frunze de eucalipt în aranjamentele dispuse în pocaluri din piatră, de inspirație grecească. Mai mult, mesele invitaților au purtat nume de state de pe continentul american: New York, Florida, Los Angeles etc. Pentru fotografiile și materialele video realizate trebuie să le mulțumim lui Dani Niculescu și echipei MDD Photography.

Ne vom aminti cu drag acestă petrecere! Sperăm să te inspire în a selecta cea mai potrivită tematică pentru evenimentul tău. Simte-te liber a selecta motive simple, cât mai apropiate de voi și de stilul de viață însușit, astfel nu veți da niciodată greș, iar invitații vor descoperi încă din primele clipe cât de mult vă reprezintă detalii decorative cu care vor fi întâmpinați.

Lasă un comentariu ...