Workshops

Atelierele creative reprezintă ocazia noastră de a interacționa cu voi, de a vă cunoaște personal și a vă împărtăși din bucuria cu care noi îmbrățișăm, în fiecare zi, acest domeniu plin de creativitate, inedit, dar care nu duce lipsă de provocări.

Ne-am propus să organizăm periodic astfel de momente, pentru aceia dintre voi care sunt dornici să petreacă timp de calitate într-un mediu diferit, să realizeze produse handmade, să cunoască florile și bazele realizării unui aranjament sau buchet floral.

Aceste întâlniri sunt despre Bucurie și Creație, despre a învăța lucruri noi, jucându-te! Asemenea copiilor care descoperă lucruri noi și sunt impresionați de măreția lumii înconjurătoare, în cadrul workshop-urilor creative vei învăța cum se construiește o coroniță de Crăciun, cum se împletesc armonios crenguțe de brad natural și eucalipt, cum se aleg și combină accesoriile, pentru a păstra o linie estetică, vei primi informații prețioase, tehnici și secrete, toate din suflet, pentru Iubitorii de Frumos! 

Florile sunt emoție vie, denotă energie, eleganță, rafinament și feminitate! Orice încăpere decorată cu flori devine mai caldă și primitoare, capătă suflet și culoare, personifică iubirea pentru Frumos a mâinilor ce le-au așezat în vază! 

Haide alături de noi, să cunoști oameni frumoși, pasionați de acest univers creativ, ce activează în domenii total diferite de Floristică sau Evenimente, oameni ca și tine: medici, avocați, programatori – pe toți ne unește pasiunea pentru Frumos!

Calendar Workshop-uri