Happy Birthday, Jo

Una dintre cele mai frumoase aspecte ale activității noastre este oportunitatea de a ne juca cu idei, de a imagina și proiecta. Unui spațiu poate părea că-i lipsesc sarea și piperul la începutul zilei, însă după o bună bucată de timp, după ce se depun eforturi comune, schimbarea este mereu impresionantă! Am avut ocazia de a ne reuni ideile creative cu cele ale fetelor de la Story23 pentru organizarea unui Garden Party într-o locație din mijlocul naturii, ce a marcat aniversarea artistei Jo Ioana. Recuzita noastră s-a încadrat de minune în spațiul verde, lemnul cu finisaje vintage continuând să fie unul dintre elementele preferate.

Am gândit un cadru jucăuș, dar în același timp, intim și romantic. Astfel, butoaiele din lemn au susținut un candy bar delicios, iar lemonade barul desprins din natură a deservit la pregătirea unor băuturi răcoritoare delicioase. Panoul din lemn acesorizat cu sfoară a ajutat la dispunerea fotografiile realizate la cabina foto, iar panoul din lemn decorat cu rame vintage a adus mai aprope de invitați noua melodie semnată de artistă – „Adio”. Am încercat de fiecare dată să fim creativi și ingenioși, să acordăm o nouă însemnătate panoului din paleți cu rame vintage, pentru că știm că înrămarea amintirilor nu le va face nemuritoare, însă cu siguranță ne va încântă sufletul.

Ghirlandele luminoase au creat cadrul de poveste pentru desfășurarea petrecerii, iar aranjamentele florale ce i-au întâmpinat pe invitații speciali au înveselit atmosfera, amintind de acele lucruri mărunte care contează uneori atât de mult. Ne bucurăm că am contribuit la organizarea acestui eveniment alături de furnizori precum: @fruitlandbucharest, @maramuraromania, @theburgerfactory, @hellodonutsromania, @cabinafotoretro.

Lasă un comentariu ...