Lapte si miere de ziua copilului tau

Ce poate fi mai frumos decât privirea unui copil atunci când este purtat pe tărâmul poveștilor chiar de ziua lui? Nimic nu se compară cu fericirea celor mici, vă spunem noi. Lucrăm cu ingrediente speciale, precum laptele și mierea și ne motivează în fiecare zi dorința de a marca momentele memorabile din viața ta.

De la super eroi și prințese, până la personaje mai puțin cunoscute, echipa noastră poate transforma visul oricărui copil în realitate. Suntem creatori de povești și ne place să punem accent pe cele mai mici detalii, de aceea primul pas în organizarea unei petreceri de succes este să-l cunoaștem pe micuțul protagonist și să descoperim ce îl impresionează atunci când vine vorba despre tărâmul imaginarului.

Petrecerile cu tematica Frozen au fost cele mai iubite de anul trecut, iar noi ne-am străduit să instaurăm iarna năprasnică în mijlocul verii. Am clădit Regatul de Gheaţă apoi am dat viață mult-iubitelor personaje: Elsa, Anna și Olaf. Copiii s-au bucurat atât de jocuri de echipă distractive, cât și de activități educative, precum coloratul, pictatul sau asamblarea de puzzle-uri. Nu de mult, Eva Maria, în vârstă de 4 ani ne-a emoționat cu afirmația: „Îmi vine să plâng!“, atunci când a descoperit grădina bunicilor transformată în doar câteva ore într-un adevărat tărâm de gheață. Un tobogan gonflabil uriaș, dulciuri desprinse din poveste, baloane colorate, spațiu personalizat pentru a realiza cele mai inspirate fotografii și picturi handmade pentru a le aminti copiiilor ipostazele favorite din animație… sunt doar câteva idei ce pot fi puse în aplicare.

Fotografiile definesc cel mai bine amintirile și implicit, evenimentele fericite din viața fiecăruia, așa că, încercăm întotdeauna să includem aceste detalii personale în decor. Să nu uităm de baghetele magice ce îi vor transporta pe micuți până în Regatul Arendelle unde o vor întâlni pe Prințesa Elsa, în carne și oase. Pasiunea și creativitatea ne definesc, iar provocările în materie de design sunt mereu îmbrățișate cu entuziasm de către echipa noastră. Suntem nerăbdători să ne cunoaștem, să rememorăm amintiri din copilărie și să creionăm împreună petrecerea micuțului tău.

Lasă un comentariu ...