Workshop de Mărțișor cu Flori, Parfum și Poezie

Data: 5 martie 2023, interval orar 11:00-14:00;
Locația: Atelierul Milk and Honey, Str. Constantin Disescu 19, București;

Pentru că am învățat că cele mai frumoase povești se scriu întotdeauna alături de prieteni, am decis să organizăm un nou Workshop, care va purta, de această dată, note LIRICE și tonuri PARFUMATE. Alături de noi, vor fi @izabelacorinajuncu aka @notorious.fragrancestories & @anca_papion aka @papionulalbastru – iubitoare de frumos, creativ și inspirațional! 

Împreună cu tine, vom descoperi cum florile, poezia și parfumul au puterea de a ne schimba starea de spirit și de a ne aduce bucurie în suflet și în gând! Vom porni într-o călătorie a simțurilor, alături de specialiști în arta Frumosului, având ca unică busolă, Puterea Feminină. 

Cum se va desfășura Workshop-ul?

1. Alături de @izabelacorinajuncu, curator în parfumeria de nișă, vei afla noutățile în materie de trenduri olfactive, având ca reper noile colecții de parfumuri lansate la Paris, de către cele mai cunoscute case de parfumuri: @bdkparfumsparis, @marcantoinebarrois sau @kineticperfumes_official. Fiecare participant va primi câte un voucher cadou pentru o consultație ulterioară în parfumerie de nișă!

2. @anca_papion va susține o lectură publică de poeme și va oferi fiecărei participante câte un volum de poezii cu autograf – “Trup și Stele”.

3. @andreea_milkandhoney te va îndruma la tot pasul, pentru a realiza buchete florale de primăvară, alăturând cele mai parfumate și colorate flori, iar creațiile vor pleca acasă cu tine, pentru a înveseli spațiul personal. 

Acest workshop poate fi o idee excelentă de cadou, sub forma unui voucher, pentru o prietenă dragă pe care vrei să o răsfeți cu ocazia zilelor de 1 și 8 Martie!