Workshop cu Aranjamente Florale în Dovleci

Data: 29 octombrie 2022

Interval orar: 10:00 – 13:00

Locație: Atelierul Milk and Honey

La Workshop-ul de Toamnă cu Dovleci, organizat la atelierul Milk and Honey ne vom lăsa conduși de creativitate și vom simți împreună texturile florilor de sezon! Vom realiza aranjamente florale în dovleci colorați, grăsuni, numai buni de pun în ramă, dezvoltându-se simțurile practic și estetic.

Astfel de ateliere de creație sunt menite a te ajuta să-ți depășești zona de confort, să cunoști oameni noi, pasionați de aceleași lucruri ca și tine, vei descoperi povești de viață inspiraționale!

Vino să ne cunoaștem, cu ocazia primului Workshop organizat la Atelierul nostru! Pașii de realizare ai aranjamentului floral îți vor fi prezentați de către @andreea_milkandhoney, vei primi îndrumare și sugestii, te asigurăm că vei pleca acasă cu un aranjament de toamnă, dincolo de orice așteptare!

Aceasta va fi o experiență completă, cu mult suflet! Ne vom lăsa inspirați de nuanțele arămii de toamnă, vom contura împreună peisaje calde, în dovleci dolofani, dar sprinteni, cu personalitate!

Te așteptăm la WORKSHOP-ul dedicat TOAMNEI, pe 29 sau pe 30 Octombrie, pentru a ne cunoaște și a ne delecta decorând cu flori naturale, DOVLECI sprinteni și prietenoși!

Ne vom bucura de o cromatică specială, de povești autentice, inspiraționale, de dulciuri personalizate și amintiri de neuitat!