Workshop cu Coronițe de Crăciun și Lumânări Handmade

Data: Duminică, 17 Decembrie 2023

Interval orar: 10:30 – 14:00

Locație: Atelierul Milk and Honey, Strada Constantin Disescu 19, sector 1, București

Creație, Iubire și Culoare – sunt toate cuvinte Magice ce descriu perioada sărbătorilor, luna Decembrie, Crăciunul! Anul acesta, în Atelierul nostru, vă veți bucura de: CORONIȚE împletite din crenguțe naturale de brad, personalizate cu accesorii tematice de Crăciun și LUMÂNĂRI HANDMADE, pe care le vom confecționa împreună!

Pentru decorarea coronițelor am pregătit o paletă largă de accesorii: de la conuri naturale și felii de portocală, la globuri colorate din sticlă, balerine și prințese. Vei primi îndrumare la tot pasul, pentru ca rezultatul final să fie unul desăvârșit!

Însă, cea mai inedită parte a acestui workshop va fi reprezentată de crearea lumânărilor! Prietenii de la Monali Ceramique ni se alătură și de această dată, pentru a ne răsfăța cu aroma dulce și rafinată a Vaniliei. Fiecare dintre participanți va realiza propria lumânare, parcurgând toate etapele aferente: topirea cerii, fixarea fitilului și folosirea matriței speciale, pe care o vei primi cadou!

La finalul acestei experiențe creative, vei pleca acasă cu inima plină de bucurie și împlinire, dar și cu o coroniță din brad natural, îmbrăcată de sărbătoare, două lumânări cu parfum de vanilie și o matriță pentru confecționarea lumânărilor, ce va asigura buna dispoziție și munca în echipă, alături de cei dragi! Gustările delicioase și pozele profesionale, sunt, ca de fiecare dată, din partea casei!

Dacă dorești să surprinzi o persoană dragă – iubita sau soția, mama, sora, bunica sau pe prietena ta – cu o astfel de experiență inedită și creativă, îți oferim un voucher Cadou! 

Te așteptăm cu drag!