Blooming After 30s Flower Workshop

Data: Duminică, 10 martie 2024

Interval orar: 10:00 – 13:00

Locație: Atelierul Milk and Honey, Strada Constantin Disescu 19, sector 1, București

Un WORKSHOP care celebrează feminitatea, estetica, autenticitatea, reinventarea personală și profesională după vârsta de 30 de ani. O experiență creativă despre cum să îți creezi propria poveste prin intermediul bunului-gust, al florilor, al ritualurilor pe care le savurezi.

Cum se desfășoară workshop-ul?

1. Andreea Șerban, owner Milk&Honey Events și gazda acestui eveniment, îți va dezvălui tainele artei florale și te va îndruma în călătoria senzorială deosebită pe care o presupune realizarea unui buchet de primăvară.

Lucrul cu florile, indiferent că ești începătoare sau știi deja să îmbini tipuri de flori și culori, este un soi de terapie pentru suflet și minte. Este precum o meditație activă, în care lucrezi cu mâinile, dar ești atât de absorbită de această experiență senzorială splendidă, că mintea ta nu va mai fi ocupată cu „overthinking-ul”!

Desigur, vei lua acasă aranjamentul floral pe care-l creezi în timpul workshop-ului. Acesta va fi dispus într-un vas din ceramică.

2. Blogger-ul Raluca Harabagiu aka ralucaharabagiu.com. Te va ghida către o călătorie personală menită să îți aducă drive-ul, curajul, deschiderea de a îmbrățișa arta de a trăi frumos și conștient, în acord cu valorile tale, de a-ți însuși energia feminină, de a porni de la 0. Vom răspunde și la câteva întrebări, printre care:

  • Ce aș face dacă nu mi-ar mai fi frică?
  • Care sunt cele 5 femei din jurul meu care îmi dau aripi, nu mi le frâng?
  • Sunt mai degrabă o „Zoe, fii bărbată” sau îmi asum energia feminină?
  • Pot să câștig bani din pasiunea mea?
  • Ce pot să învăț de la 0 după vârsta de 30 de ani?
  • Sunt mai importante sănătatea mea psihică, cea fizică și cea emoțională decât un job toxic, într-un mediu toxic?
  • Ce fac ca să depășesc teama de a rămâne fără bani dacă o iau de la 0?

Pentru a evolua este nevoie să te cunoști, deci să îți oferi luxul de a sta câteva momente cu tine și de a încerca să descoperi anumite lucruri despre tine pe care, în tumultul zilelor noastre, le uităm, le ratăm, le ignorăm, le neglijăm. Suntem precum un puzzle care are nevoie, mai ales, de piesele lipsă pentru a deveni un întreg!

3. The Yellow Creators, Maria & Patricia vor realiza fotografii menite să surprindă emoțiile, bucuria, trăirea momentului.

4. Rapsodia Cake este responsabilă cu sweets delicioase, dar sănătoase. Dacă tot vom fi în Luna Femeii, ne-am gândit să ne splurge a little bit.

5. Diana Cojocaru ne va furniza vaze handmade prețioase, pentru dispunerea inițială a florilor. 

Dacă dorești să surprinzi o persoană dragă – iubita sau soția, mama, sora, bunica sau pe prietena ta – cu o astfel de experiență inedită și creativă, poți achiziționa un voucher Cadou – contactează-ne în acest sens!

Vă așteptăm cu drag!