Workshop cu Aranjamente Florale în Vaze Handmade

Data: Vineri, 8 Decembrie 2023

Interval orar: 16:00 – 19:30

Locație: Atelierul Milk and Honey, Strada Constantin Disescu 19, sector 1, București

Creație, Iubire și Culoare – sunt toate cuvinte Magice ce descriu perioada sărbătorilor, luna Decembrie, Crăciunul! Anul acesta, în Atelierul nostru, vă veți bucura de o experiență dublă: ARANJAMENTE FLORALE, în stil gardening, naturale, cu flori inspirate din paleta cromatică a Crăciunului, dispuse în VAZE HANDMADE, confecționate cu multă grijă, de către meșterii din Suceava, semnate Monali Ceramique.

În cadul acestui workshop creativ vei cunoaște oameni noi, pasionați de Frumos, ca și tine! Îți vor fi explicați pașii de realizare a unui aranjament floral în stil gardening, vei primi îndrumare la tot pasul, sfaturi și soluții practice. Vei afla lucruri interesante despre flori, poveștile din spatele celor două brand-uri: Milk and Honey și Monali Ceramique.

Vasele din ceramică pe care le vom decora cu aranjamente florale diafane, au o poveste aparte și suntem nerăbdători să o împărtășim cu tine, în cadrul atelierului creativ. Modelarea, procesul de coacere și impermeabilizare, sunt doar câteva dintre etapele necesare formării unui astfel de vas.

Apoi, urmează pictarea și definirea aspectului exterior, așa că, te invităm să consulți colecția Golden Sand, pentru a descoperi estetica unică a vazelor handmade și compatibilitatea cu design-ul locuinței tale! 

Gustările dulci și sărate, Prosecco și alte bunătăți sunt din partea casei! Ca de fiecare dată, vom avea alături un fotograf profesionist, care va surprinde cele mai frumoase momente, apoi, în cel mai scurt timp, vei primi acces la aceste amintiri!

Aranjamentul floral și vaza lucrată manual te vor însoți acasă sau la birou, de unde te vei putea bucura de ele pe tot parcursul Lunii Decembrie!

Dacă dorești să surprinzi o persoană dragă – iubita sau soția, mama, sora, bunica sau pe prietena ta – cu o astfel de experiență inedită și creativă, îți putem oferi un voucher Cadou! 

Te așteptăm cu drag!